Uteritter

Stall Assla

-Häst och människa i samspel

 

Denna ort är ljufligare än någon annan.

 

/Carl von Linné

PRISLISTA:

 

Uteritt 1-2 h: 350 kr/ person

 

Uteritt 2-3 h: 600 kr/ person

 

Heldagstur: 1600 kr/ person

 

Uteritt med övernattning: 2500 kr- 3000 kr/ person beroende på upplägg

 

Minst fyra ryttare per bokning.

 

 

 

Vi arbetar med levande djur. Ibland blir det inte som man tänkt sig.

 

Vi försöker alltid tillgodose Era önskningar men eftersom djuren är egna individer och ej går att bestämma helt och fullt över kan saker hända som ej är förutsett.

 

Av respekt för arbete och tidsåtgång samt våra arbetskamrater hästarna ber vi om förståelse när vi tar betalt även om det inte blir som ni tänkt. Ev kompensation erbjuds vid specialfall i form av erbjudande om ny upplevelse hos oss.

 

Vi hoppas dock att vi alltid lyckas komma så nära era önskningar som det går.

 

 

 

 

Välkommen till

Kinnekulle

-Det blommande berget

 

Vi erbjuder uteritter i alla dess former, året om.

 

Vi kan erbjuda guidad tur på kinnekulle när alla blomster och orkideér just börjar blomma, eller en tur bland de prasslande höstlöven på små slingrande stigar bland de stora ädellövträden. Vi undersöker ruiner eller tar en galopp på ängen. Varför inte en härlig snögalopp över öppna fält.

 

Turer med övernattning, timslånga turer eller turer som varar över hela dagen.

 

Endast fantasin begränsar upplevelsen.

 

För er som aldrig ridit innan syr vi ihop en tur som passar för den nivå vi är på. Vi börjar alltid på ridbanan och fortsätter sedan ut på tur om det känns okej. Ryttare under 15 år deltar endast avancerade turer i samråd med arrangör efter dokumenterad god ridvana.

 

Bokar ni oss privat för en speciell upplevelse har vi en annan prislista än den vi tillämpar vid de traditionella uteritterna vi annonserar ut då och då. Är ni tillräckligt många rider ni som grupp ensamma, i annat fall slås ni ihop med annan bokad grupp.

 

Stall Assla © 2014